Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Vuggestuen Skattekisten

Ansøgning om optagelse

 

Vi har lavet et lille ansøgningsskema, som du kan printe ud, udfylde og sende til os. Du må også meget gerne kontakte os og bede om at få et skema tilsendt per post.

Når I har ansøgt om plads, vil I 6-7 uger før ønskede opstartsdato få at vide om der er en plads til Jeres barn. Får I en plads bliver I inviteret til et opstartsmøde i vuggestuen. Under indkøringsfasen af Jeres barn, vil det blive tilknyttet 1 voksen, som primært sørger for Jeres barn, mens det falder til i vuggestuen. Vuggestuen har en sms-service, hvor forældrene har mulighed for at få besked i løbet af dagen, hvordan det går med barnet.
Efter 3 mdr. i vuggestuen, inviteres forældrene til en 3-månederssamtale.

Vi fører venteliste, og søskende af børn i Skattekisten har fortrinsret. Ved venteliste af flere børn til samme plads, laves der en pædagogisk vurdering af personalet på hvilket et barn der tilfører gruppen mest og derved også selv vil profitere bedst af vores tilbud. Herunder tænkes den aktuelle børnegruppes sammensætning i forhold til alder, kønsfordeling o.lig. 
Ventelisten er åben for alle børn. Herunder børn med særlige behov.
Vi samarbejder med vores 3 andre institutioner: Vuggestuen Evigglad i Tebstrup: www.vuggestuen-evigglad.dk og Daginstitutionen Junglehuset i Bankager: www.junglehuset.dk og Henvi Huset i Dagnæs: www.henvi.dk

Priser og tilskud: I 2017 koster en vuggestue plads i Skattekisten 3.220 kr. pr. måned som er incl. morgenmad, formiddags mad, frokost og eftermiddagsmad. Betalingen er for 11 måneder da juli måned er betalingsfri, hvis Jeres barn holder 22 dage fri i ferieåret. Kommune betaler et tilskud pr. barn pr. måned som svarer til 71,60 % af den samlede drift udgift - forældre betalingen udgør 28,40 % derved er den samlede drift udgift i alt 10.273,34 kr. pr. måned. Forældre betaling betales forud til vuggestuens konto d. 1 i hver måned.

Der ydes søskende rabat og der kan søges om friplads.

Ferieåbent/lukkedage: Vi har som udgangspunkt ingen lukkedage. I forbindelse med de 3 dage før påske, dagen efter Kr. Himmelfartsdag, uge 29 , 30 og 31 i sommerferien, d. 23. december og mellem jul og nytår bedes forældrene tilkendegive på Famly, om de har behov for pasning. Hvis pasningsbehovet er under 25 %, kan vuggestuen holde lukket. Hvis der ud af de 25%, er børn, der har brug for pasning, tilbydes de alternativ pasning.

I er velkommen til at sende en ansøgning - I er også velkommen til at komme og besøge og hører mere om vores dagligdag. Vi glæder os til at møde jer.

 

Vores åbningstider er fra kl. 6.30 til kl. 17 og fredag til kl. 16