Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Vuggestuen Skattekisten

Forældre udtalelser

Vores søn er rigtig glad for at være i vuggestuen. Han er især glad for at lege ude på legepladsen, som han ofte får lov til. Og at bruge al sin energi i hallen. Han får dog også brugt sin energi og fantasi på alle mulige andre måder og vi kan mærke, at han lærer noget nyt næsten hver dag. Vi syntes personalet i vuggestuen kender ham rigtig godt og vi føler os altid velinformerede om hans hverdag, derfor er vi heller aldrig kede af at aflevere vores guldklump i Skattekisten.

Vores søn har siden februar gået i Skattekisten og har fra dag 1 været glad for, det hvilket har været meget betryggende for os som forældre. Kommunikationen med personalet har været fint. Vi kan varmt anbefale Skattekisten til andre.

Vuggestuen Skattekisten er et trygt og spændende sted, hvor børnene altid bliver mødt med et stort smil og udstrakte arme. Børnene udfordres og deltager i aktiviteter som musik, sang og bevægelse. Der er altid fokus på børnenes trivsel og læring/udvikling, så vuggestuen opleves ikke som et opbevaringssted men som et leverum, hvor børnene har det sjovt. Huset virker hjemligt og der er styr på alt lige fra bleskifte til sovetider. Dagligt får man en tilbagemelding på hvordan dagen er gået og programmet har været. Min datter er begyndt at synge dele af forskellige sanglege med fagter efter daglige stunder med sang fra morgenstunden. Et godt eksempel på alt det personalet bidrager med.

Efter en lidt skæv start (for vores vedkommende) og en del udskiftning i personalegruppen, er vi nu meget glade for at komme i vuggestuen. Pædagoger og medhjælpere er altid glade og friske - hver morgen bliver vi mødt med smil og der er altid tid til sjov og farvel krammer :) Vores datter har været glad fra den første dag, og på trods af stor aldersforskel til de andre børn det første halve år, har hun udviklet sig rigtig meget, hvilket for os viser, at hun bliver udfordret, stimuleret og holdt af på den helt rigtige måde.

Super god opstartsperiode som er fleksibel og tager den tid barnet har behov for. Focus på at barnets kontaktpædagog er mest mulig omkring barnet i denne periode og primært dækker hvert af barns specielle behov. Super med sms ordning hvor man som bekymret forældre kan følge lidt med i barnet trivsel i løbet af dagen. Super dejligt at få en sms om at barnet hurtigt er blevet glad igen efter man har forladt det grædende og med en knugende fornemmelse i maven :)

Lige fra den første dag, hvor vores søn startede i vuggestuen har vi følt os trygge ved at aflevere ham der, og han kom hurtigt til at trives. Personalet virker kompetente og imødekommende, og der er mening og formål med de aktiviteter børnene laver.

Vi syntes umiddelbart at frugt ordningen er lidt dyr. I er gode til at være imødekommende hvis vi har spørgsmål eller undrer os over noget. Vi oplever også stor venlighed til at hjælpe os/tage vores ønsker til efterretning.

Vi er meget glade for at have vores barn i vuggestuen. Alle er imødekommende og professionelle. Det sidste viser sig bla. ved den måde i takler børns følelser og reaktioner ved at i tale sætte det, feks. "jeg kan godt se du er ked af det" etc. Det altafgørende og det vi er virkelige glade for, er jeres engagement og ægte interesse for vores dreng. Vi sætter stor pris på vores kontaktpædagog, der er god til at fortælle os om vores barns hverdag og som er med til at han udvikler sig ei susende fart. Dejligt at se hvordan vores kontaktpædagog nyder at spille bold med ham og tilskynder ham til det, hvilket alle i vuggestuen gør. Der er rart at i tager udgangspunkt i det han elsker at lege. Endelig vil vi rose jer for alt det i foretager jer med ham. Det er især rart at se at i er ude så meget som i er.

 

Vores åbningstider er fra kl. 6.30 til kl. 17 og fredag til kl. 16